Версія для друку
Понеділок, 13 липня 2020 12:29

Оперативна нарада

Сьогодні, 13 липня 2020 року, під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Романа Кульцмана відбулась щотижнева оперативна нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.

Керівник районної виконавчої влади проінформував присутніх про ситуацію із захворюваністю жителів району на коронавірусну хворобу. 

У центрі уваги керівництва району – питання виконання планових надходжень до бюджету, забезпечення контролю за дотриманням вимог чинного законодавства в частині здійснення заготівлі другорядних лісових матеріалів, побічних лісових користувань за наявності виписаних лісових квитків, про що проінформувала начальник відділу фінансів райдержадміністрації Світлана Карпюк.

Про хід призовної кампанії на строкову військову службу учасники наради довідались із повідомлення головного спеціаліста відділу правового забезпечення, з питань запобігання і виявлення корупції, цивільного захисту та оборонної роботи райдержадміністрації Олександра Пшави.

Начальник управління соціального захисту райдержадміністрації Олена Давидович зупинилась на внесених змінах до деяких законів України щодо підвищення соціальних гарантій для окремих категорій осіб.

В ході наради розглянуто ряд інших важливих питань, що стосуються забезпечення життєдіяльності району. За результатами їх розгляду головуючим дано конкретні доручення виконавцям.

Сектор організаційної та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 726

Галерея зображень