Версія для друку
Понеділок, 06 липня 2020 14:16

Вшанували пам'ять визволителів Ковельщини

Сьогодні, з нагоди 76-ї річниці визволення м. Ковеля  та Ковельського району від нацистських загарбників, заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман та голова районної ради Андрій Броїло віддали данину вдячності визволителям краю. Керівники району поклали квіти до Вічного вогню Меморіалу Слави в м. Ковелі, вшанували хвилиною мовчання  воїнів, мирних жителів, які поклали свої життя задля щасливого майбутнього прийдешніх поколінь.

Немає такої родини на  Ковельщині, яку не обпекла своїм страшним смертоносним вогнем друга світова війна. Десятки сіл нашого району і місто Ковель були стерті з лиця землі. Тисячі земляків полягли в боях з ворогом, стали жертвами військових дій, каральних операцій, загинули у концентраційних і трудових таборах.

Тож нехай  світла пам'ять про полеглих героїв-визволителів Ковельщини і всіх, хто загинув в горнилі другої світової війни, незгасно зоріє у серцях вдячних нащадків.   Уклін представникам старшого покоління, які з попелу і руїн відродили рідну землю. Наш святий обов’язок — зробити усе, щоб  відновити територіальну цілісність і суверенітет держави,  спільною працею сприяти розквіту отчого краю і України.

Сектор організаційної та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 618

Галерея зображень