Версія для друку
Четвер, 25 червня 2020 13:17

Для шкіл району закуплені багатофункціональні пристрої

Нова українська школа – ключова реформа Міністерства освіти і науки України, головна мета якої – створити навчальний заклад, у якому буде приємно навчатись і який даватиме учням не тільки знання, а й вміння застосовувати ці знання у житті.

Основне завдання системи освіти сьогодні – зацікавити сучасне молоде покоління у навчанні, спонукати його до критичного мислення, висловлювання власних думок, виховання самостійності й відповідальності.

Днями, заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман та представники відділу освіти райдержадміністрації здійснили об’їзд навчальних закладів району з метою моніторингу ремонтних робіт, які  проводяться до нового навчального року, а також  облаштування класних кімнат для Нової української школи.

Для 9 шкіл району були закуплені за кошти Державного і місцевого бюджетів багатофункціональні пристрої (принтер, сканер, копір) для комплектування кабінетів початкових класів "Нова українська школа".

Дивлячись на якісний та яскравий ремонт, зручне розташування меблів, а також майстерне розмежування освітнього простору та зон відпочинку у класах, переконуєшся, що діти на уроках не нудьгуватимуть, а навчальний процес стане для найменших здобувачів освіти захоплюючою та пізнавальною мандрівкою до країни знань.

Сектор організаційної та інформаційної

діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 637

Галерея зображень