Версія для друку
П'ятниця, 19 червня 2020 10:02

Відзначили працівників медичної галузі

Щорічно у третю неділю червня відзначають своє професійне свято медичні працівники. Його святкують не тільки лікарі і медсестри, але й всі ті, без чиєї допомоги не обійшлася б медична галузь, хто має відношення до врятування людського життя. Професія медика не знає свят і вихідних, вимагає великого терпіння, мужності і гуманності.

Важка місія медиків водночас була і залишається однією з наймилосердніших. Своєю невтомною працею ви повсякчас демонструєте нам приклади професіоналізму, витримки, самовідданості. Власною добротою, знаннями та досвідом ви повертаєте людей до повноцінного життя. Сотні й тисячі пацієнтів з глибокою вдячністю згадують ваші корисні поради та лагідні слова, які здатні воскресити віру і надію в людських душах.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, чуйність і милосердя, вагомий особистий внесок  у справу охорони здоров’я жителів Ковельщини та з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника Почесними грамотами районної державної адміністрації, районної ради нагороджені Ганна Вітик - завідувач (лікар загальної практики – сімейний лікар)  Облапської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини Центру ПМСД  Ковельського МТМО, Микола Кобильчук - лікар-хірург поліклініки Голобської районної лікарні Ковельського МТМО, Павло Турко - завідувач (лікар загальної практики – сімейний лікар) Любитівської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини Центру ПМСД  Ковельського МТМО, Катерина Наумук – помічник лікаря епідеміолога Ковельського міськміжрайонного відділу  ДУ "Волинський ОЛЦ МОЗ України".

Сектор організаційної та інформаційної

діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 589