Версія для друку
Понеділок, 01 червня 2020 10:56

Відбулась оперативна нарада

Сьогодні, 1 червня 2020 року, під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Романа Кульцмана відбулась оперативна нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації .

В ході наради йшлося про нагальні проблеми і завдання з їх вирішення у питаннях, віднесених законами України до повноважень районної державної адміністрації та про завдання райдержадміністрації щодо вирішення актуальних питань життєдіяльності району на поточний тиждень.

Зокрема, було проаналізовані ситуація в регіоні та районі, пов’язана із поширенням коронавірусної інфекції, виконання бюджету району у травні місяці, земельні питання, а також розглянуто організаційні аспекти проведення в районі заходів з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

Заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман наголосив, що навіть за умов карантину необхідно спрямовувати увагу суспільства до проблем дітей, захисту їх прав і законних інтересів та найголовніше - дати їм відчути радість і турботу зі сторони дорослих людей.

"Відзначення свята в районі не передбачає проведення культурно-масових заходів. Цьогоріч для дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей-вихованців ДБСТ, прийомних дітей ПС, які проживають на території району планують вручити подарунки", - зазначив  начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Сергій Ілюшик.

В підсумку наради заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман ознайомив присутніх із заходами суспільно – політичного спрямування, що відбуватимуться в районі поточного тижня, запросив до участі в них працівників райдержадміністрації та закликав максимально спрацювати над вирішенням завдань, поставлених перед структурними підрозділами, побажав усім вдалого, результативного робочого тижня.

Сектор організаційної та інформаційної

діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 779

Галерея зображень