Версія для друку
Понеділок, 01 червня 2020 08:39

Дорогі наші діти! Шановні батьки!

Щороку у перший день літа ми відзначаємо добре і прекрасне свято – Міжнародний день захисту дітей. Щиро вітаємо Вас, юні наші друзі, з цим чудовим святом. Ви – наша радість і наше майбутнє. Саме заради Вас, нашого найбільшого щастя і найдорожчого багатства, ми живемо, даруємо Вам свою любов, ласку й ніжність.

Завдання родини, суспільства і держави — турбуватися про вас, адже для нас, дорослих, дуже важливо, щоб ви росли здоровими, щоб ваше дитинство було радісним і щасливим. Впевнені, що об’єднавши зусилля, ми зробимо все, аби захистити наших дітей, уберегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри.

Дякуємо всім батькам, вихователям, педагогам, соціальним працівникам за щоденну натхненну працю,  любов та турботу про дітей. Слова особливої поваги – людям, які піклуються про діточок, що залишилися без батьківської опіки й також потребують тепла і любові.

У цей святковий день бажаємо всім здоров’я, миру, добра, а вам, дорогі хлопчики та дівчатка, щасливого безтурботного дитинства, яскравих посмішок та здійснення найзаповітніших мрій!

З повагою

заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман

голова районної ради Андрій Броїло

Переглядів 602