Версія для друку
П'ятниця, 29 травня 2020 08:54

Вітаємо всіх з Днем останнього дзвоника!

Це свято – завжди урочисте, радісне і водночас хвилююче. В цьому році воно особливе – дистанційне. Ніхто навіть гадки не мав, що шкільний дзвоник, який сповістить завершення 2019-2020 навчального року, на жаль, не пролунає! Випускники закладів загальної середньої освіти 2020 року не почують його для себе, та впродовж життя  його мелодія пролунає ще багато-багато разів, коли до школи приведуть своїх дітей, а пізніше й онуків. Минуть роки, а пам'ять не зітре спогадів про рідну школу, про друзів – однокласників, про вчителів... На все  життя цей день залишається урочистим для батьків, дідусів і бабусь випускників. Вони разом пройшли роки шкільного життя, раділи  успіхам своїх дітей та онуків, переймалися невдачами, особливо останні два місяці, коли навчатись випало не в школі, а вдома. 

Для здобувачів загальної середньої освіти сьогоднішній день – це завершення навчання та старт літніх канікул. Нарешті, можна  відключити надоїдливий Viber, який раз по раз сповіщав про завдання з різних шкільних дисциплін. Тож бажаємо учням добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання. Впевнені, що, повернувшись восени за шкільні парти, вам буде про що розповісти друзям та вчителям.

Шановні педагогічні працівники!

Дякуємо вам за вашу самовіддану працю, невтомний творчий пошук, за турботу і знання, які ви віддавали своїм вихованцям. Освітянська спільнота закладів освіти впевнено витримала усі виклики часу та завершує 2019-2020 навчальний рік в умовах дистанційного навчання. Бажаємо нових успіхів, життєвих сил і натхнення!

Тож вітаємо усіх із святом останнього дзвоника, з успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові думки і почуття!

Відділ освіти райдержадміністрації

Переглядів 589