Версія для друку
П'ятниця, 29 травня 2020 08:44

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

Вітаємо вас із чудовим святом – Днем останнього дзвоника! Відзначати завершення навчального року – добра традиція, сповнена тепла і вдячності.  

Цьогоріч карантинні обмеження спонукають велику шкільну родинку Ковельщини зустрічати його, залишаючись вдома. Попри це улюблене з дитинства свято об’єднує  покоління і дарує усім гарний настрій та світлі надії.

Для кожного з Вас цей день має своє значення. Для учнів – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.

Дякуємо батькам, які спонукали дітей до науки, і вчителям, які щедро й невтомно ділилися своїми знаннями. А учням – за наполегливість і старанність у навчанні.

Сьогодні особливий день для дітей, які закінчують школу. Символічний останній дзвоник 2020 року для Вас є завершальною сторінкою шкільного дитинства і початком нового етапу в житті. Тож хай щастить Вам у всіх  починаннях. 

Нехай останній дзвоник пролунає в кожному серці радісним передзвоном і відгукнеться приємним спомином, додасть віри у завтрашній день.

Від душі зичимо усім, для кого дороге це свято, міцного здоров'я,  здійснення мрій, теплого і щедрого літа. Україні – миру і процвітання, а кожній родині – щастя, благополуччя, радості і добра!    

З повагою, 

заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман

голова районної ради Андрій Броїло

Переглядів 632