Версія для друку
Четвер, 28 травня 2020 08:04

Заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман взяв участь в обласній нараді

 27 травня 2020-го року, в обласній державній адміністрації, на виконання доручення голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка, під керівництвом його заступників Тетяни Щербак та Олександра Троханенка відбулася нарада з керівниками Ковельської, Рожищенської, Любешівської та Старовижівської райдержадміністрацій.

Як зазначили представники облдержадміністрації, мета такої зустрічі – чути проблемні питання безпосередньо від місцевої влади, щоб налагодити співпрацю для їх якомога швидкого вирішення. Особливо сьогодні, коли пандемія коронавірусу суттєво повпливала на усі сфери життя, зокрема в частині надходжень до бюджетів.

Під час наради були  розглянуті питання щодо наповнення бюджету, будівництва інфраструктурних об’єктів, доріг, земельні питання, екологічної ситуації, співпраці з об’єднаної територіальної громади та плани на 2020 рік.  

Окрім того, керівникам районів доручено підготувати перелік доріг з готовою проектно-кошторисною документацією, які не потрапили до списку об’єктів, що ремонтуватимуть цьогоріч. Зокрема, це потрібно на виконання доручення Президента України щодо будівництва та ремонту доріг в державі.

За матеріалами управління інформаційної політики

та цифрової трансформації облдержадміністрації

Переглядів 589