Версія для друку
Вівторок, 26 травня 2020 15:52

Постійні комісії Ковельської районної ради

Сьогодні, 26 травня 2020 року, в залі засідань райдержадміністрації  розпочали свою роботу постійні комісії Ковельської районної ради.

Постійна комісія з питань сільського господарства, економічного розвитку, підприємництва, інфраструктури, інвестиційної діяльності та регуляторної політики, земельних відносин, екології та використання природних ресурсів пройшла під головуванням депутата райради  В’ячеслава Шворака.

Під головуванням депутата районної ради Василя Олексюка відбулося засідання постійної комісії з питань духовності, освіти, культури, охорони здоров’я, соціального захисту населення, у справах сім’ї, молоді, материнства і дитинства, фізичної культури і спорту.

Цього ж дня відбулося засідання постійної  комісії  з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, забезпечення законності і правопорядку, захисту прав людини, адміністративно – територіальної реформи, яку провів депутат районної ради Георгій Корнієвський.

В ході засідань депутати заслухали звіт голови райдержадміністрації щодо виконання делегованих Ковельською районною радою повноважень у 2019 році, який був представлений заступником голови райдержадміністрації Романом Кульцманом та погодили пропозиції по розподілу вільних залишків коштів районного бюджету.

Також члени комісій розглянули проекти рішень з питань, передбачених порядком денним чергової сесії. А саме: про внесення змін до рішення районної ради від 20 грудня 2019 року № 30/19 «Про районний бюджет на 2020 рік»;  про стан боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності Ковельського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області на території району за  2019 рік;  про підтримку звернення депутатів Кам’янської районної ради Черкаської області до Президента України, Верховної ради України та Кабінету Міністрів України, щодо перегляду запроваджених правил нормативно-грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення; про Звернення депутатів Ковельської районної  ради Волинської області до  Президента України, Верховної Ради України, Ради національної безпеки і оборони України, Національного антикорупційного бюро України, Державного бюро розслідувань щодо перегляду Прогнозного енергетичного балансу України та зловживань у цій сфері.  про Звернення Ковельської районної ради до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо фінансування дошкільних навчальних закладів, які знаходяться в сільській місцевості за рахунок коштів державного бюджету та ряд інших. 

З усіх розглянутих питань члени постійних комісій ухвалили відповідні рішення.

Сектор організаційної та інформаційної

 діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 594

Галерея зображень