Версія для друку
Неділя, 10 травня 2020 09:15

Дорогі наші матері!

В останній місяць весни, у травні, коли земля вкривається травами і квітами, коли стоять прекрасні дні і літо стукає у двері, Україна відзначає дуже світле та красиве свято - День Матері.                                                      

Мама – найдорожча у світі людина, джерело нового життя, безмежної любові, всеперемагаючого добра, ніжності та ласки.

Немає на землі людини ближчої і дорожчої, ніж мама. Мама - це не тільки добрі очі, любляче серце, ніжні  й невтомні руки рідної людини. Мама - це ще й ангел-хранитель, який завжди оберігає від неприємностей, переживань і проблем. Ви більше, ніж будь-хто, радієте успіхам дітей, розумієте, підтримуєте їх і з глибоким болем переживаєте невдачі.

Велика вдячність матерям, які народили та виховали справжніх і вірних синів своєї Батьківщини – героїв-захисників України, багатодітним матерям та жінкам, які стали люблячими неньками для дітей-сиріт. Турбота про вас є святим обов’язком та справою честі дітей та держави.

Дорогі наші мами! Від усієї душі бажаємо Вам бути завжди щасливими та усміхненими, нехай ваших скронь не торкається сивина смутку, а очі плачуть тільки від щастя! Нехай гармонія та благополуччя завжди панують у Ваших родинах, а яскравий вогник любові та вдячності найдорожчих людей зігріває своїм теплом.

Зі святом Вас, рідні!

З повагою,

Роман Кульцман, заступник голови районної

державної адміністрації,

Андрій Броїло, голова районної ради.

Переглядів 665