Версія для друку
Субота, 09 травня 2020 09:12

Звернення керівництва району з нагоди Дня пам’яті та примирення і 75-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дорогі ветерани Другої світової війни!

Шановні жителі Ковельщини !

Цьогоріч Україна і світ відзначають День пам’яті та примирення і 75-ю річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Для кожного з нас ці знаменні дні уособлюють в собі героїзм, ратну працю ветеранів війни. А ще – вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, розстріляних, спалених окупантами, закатованих в концтаборах, відомих і безіменних, пропалих безвісти.

У своїх родинах вдячним словом і молитвою згадуємо усіх, чиї життя забрала війна. Низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, учасникам національно-визвольних змагань, які самовіддано захищали рідну землю від загарбників, на своїх плечах винесли тягар страшного лихоліття, відбудували країну, своїми справами утверджували мир та злагоду в суспільстві. 

На жаль,  нинішній ювілей Перемоги ми зустрічаємо в тривожний час, коли українцям знову доводиться відстоювати свободу нашої держави, право самостійно вирішувати долю народу та будувати щасливе майбутнє для нинішнього і прийдешніх поколінь. Висловлюємо щиру вдячність гідним нащадкам солдатів Перемоги, які стали на захист миру, суверенітету та територіальної цілісності України.    

Шановні учасники бойових дій, фронтовики, партизани, підпільники, трудівники тилу, діти війни!

В ці дні ми низько схиляємо голови перед подвигом усіх ветеранів Ковельщини і України, хто зустрічає 75-ту весну вікопомної Перемоги, перед світлою пам’яттю Ваших соратників, полеглих на фронтах Другої світової і тих, що відійшли у вічність в повоєнні роки. Дякуємо за Вашу сивочолу мудрість, за неоціненний урок жертовності, єдності і всепрощення заради  миру і щастя нових поколінь.

Бажаємо Вам міцного здоров’я та щасливого довголіття. Нехай Вас завжди оточує увага рідних і близьких, додає життєвих сил визнання і шана суспільства.

Миру, злагоди і благополуччя нам усім, дорогі земляки, на рідній квітучій землі!

Вічна пам’ять усім загиблим за свободу і незалежність України!

З повагою,

Роман Кульцман, заступник голови районної

державної адміністрації,

Андрій Броїло, голова районної ради.

Переглядів 705