Версія для друку
П'ятниця, 28 лютого 2020 16:12

Відбулося засідання 31-ї сесія Ковельської районної ради

28  лютого в приміщенні центральної районної бібліотеки відбулося засідання 31-ї сесії Ковельської районної ради сьомого скликання, яку провів голова районної ради Андрій Броїло.  На сесії були присутні 24 депутата із 34 обраних. У роботі сесійного засідання взяли участь: депутат обласної ради Віктор Козак, заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман, представники контролюючих, правоохоронних та інших територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, керівники структурних підрозділів Ковельської райдержадміністрації, представники засобів масової інформації та інші.

На початку засідання Андрій Петрович повідомив про кадрові зміни, які відбулися в міжсесійний період на місцевих підприємствах, зокрема, керівником Ковельського відділення АТ «Волиньгаз» призначено Олега Гнатюка, керівником Ковельської місцевої прокуратури - Юрія Новосада.

На порядок денний було внесено 16 питань, які детально опрацьовані попередньо на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.

Під час сесії  прийнято ряд рішень щодо внесення змін до деяких  районних програм, затверджено звіт про виконання районного бюджету за 2019 рік.

В ході сесії депутати приділили особливу увагу питанням: про внесення змін до рішення районної ради від 20 грудня 2019 року № 30/19 «Про районний бюджет на 2020 рік»; про результати діяльності Ковельської місцевої прокуратури у 2019 році; про оптимізацію мережі Централізованої бібліотечної системи та ряду інших.

В розділі «Різне», традиційно, народні обранці розглянули та ухвалили звернення районної ради до місцевих та центральних органів влади, зокрема: до Голови Верховної Ради України та Прем'єр-міністра України щодо недоцільності передачі функцій епідеміологічного нагляду на місцеві бюджети; до Президента України, Голови Верховної Ради України, Прем'єр-міністра України, Народного депутата України від виборчого округу №21 Івахіва С.П. щодо скасування рішення Верховної Ради України про прийняття за основу Закону України "Щодо обігу земель сільськогосподарського призначення" №2178-10 від 10.10.2019; до Кабінету Міністрів України, Волинської облдержадміністрації щодо забезпечення населення скрапленим газом; до Президента України, Кабінету Міністрів України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг щодо скасування абонплати за транспортування природного газу.

З розглянутих питань порядку денного сесією прийнято відповідні рішення.

Сектор організаційної та інформаційної

діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 730

Галерея зображень