Версія для друку
Понеділок, 13 січня 2020 13:16

Відбулась щотижнева оперативна нарада

Відбулась щотижнева оперативна нарада

Сьогодні, 13 січня 2020 року, під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Романа Кульцмана відбулась щотижнева оперативна нарада з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних установ і організацій. В роботі наради взяли участь: голова районної ради Андрій Броїло, заступник голови районної ради Олександр Пасенковський.

Начальник Ковельського міськрайонного відділу УДСНС України у Волинській області Володимир Войтанік доповів про надзвичайні ситуації в районі та заходи з їх ліквідації. Зокрема, проінформував присутніх про пожежу, яка сталася 8 січня 2020 року у житловому дерев’яному будинку в селі Радошин, внаслідок якої знищено речі домашнього вжитку, пошкоджено покрівлю на площі 15 м2, стіни кухні на площі 20м2 , вікно. Причина загорання  коротке замикання електромережі. 9 січня в селі Підріжжя, внаслідок необережного поводження з вогнем невстановленої особи горіла скирта сіна 3х4м. 10 січня в селі Заріччя виникла пожежа дерев’яного житлового будинку розміром 5х10 та дерев'яної прибудови розміром 2х5. Внаслідок необережного поводження з вогнем невстановленої особи вогнем знищено 50% будівлі прибудови, 2 м3 дров, фронтон житлового будинку на площі 6 м2, дерев'яна обрешітка 10 м2, , стіна житлового будинку на площі 12 м 2. Також з цієї ж причини 10 січня в селі Зелена виникла пожежа цегляної господарської будівлі розміром 3х12 м. Вогнем знищено  покрівлю на площі 5 м2, 0,3т соломи, пошкоджено перекриття на площі 5 м2. 

Про районний та обласний Різдвяні культурно-мистецькі заходи, які відбулись 11 - 12 січня 2020 року проінформувала  завідувач сектору культури, молоді та спорту райдержадміністрації Тетяна Матяшук. Тетяна Іванівна відмітила, що 11 січня, відбувся районний фестиваль гуртів колядників та щедрувальників «З Різдвом Христовим!», в якому взяли участь близько 150 учасників з 7 сільських рад та 4 об’єднаних територіальних громад. 12 січня 2020 року у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т.Г. Шевченка відбулося обласне святково-обрядове різдвяне дійство «Три празники в гості» за участі народного аматорського хору працівників культури району "Вишиванка".

Під час наради начальник управління регіонального розвитку райдержадміністрації Лариса Білинська інформувала про хід підготовки звіту про  підсумки економічного та соціального розвитку Ковельського району за 2019 рік.

На завершення наради заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман ознайомив присутніх із заходами суспільно – політичного спрямування, що відбуватимуться в районі поточного тижня, запросив до участі в них представників райдержадміністрації та районної ради, закликав колег максимально спрацювати над вирішення завдань поставлених перед структурними підрозділами та побажав усім вдалого, результативного робочого тижня.

Сектор організаційної та інформаційної

діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 833

Галерея зображень