Версія для друку
П'ятниця, 06 грудня 2019 08:26

Шановні військовослужбовці Збройних Сил України, учасники АТО/ООС, ветерани військової служби!

Сьогодні, в День Збройних Сил України, ми вшановуємо усіх мужніх і сильних військових, які стоять на варті миру, захищають національну безпеку і наше спокійне життя.

Сьогодні українська армія проходить складний етап свого відродження, адже в державі триває війна, розв’язана Російською Федерацією. Боронити рідну землю на сході держави від агресорів пішли тисячі наших земляків у складі Збройних Сил України та в бойових загонах добровольців. Опинившись перед викликами, що загрожують територіальній цілісності та незалежності держави, оборонна галузь країни отримала друге дихання й запрацювала на усю потужність. Практично кожен українець розумом та серцем відчув місію наших військових, котрі ціною власного життя захищають цілісність та суверенність країни. Натомість, ворог і досі не може оговтатися від сили духу та відважного спротиву української армії.

На превеликий жаль, Ковельщина у війні, втратила хоробрих своїх синів, які, не вагаючись ні хвилини, з перших днів протистояння стали на захист суверенітету та територіальної цілісності України. Світла пам’ять та слава про їх подвиг, відвагу та жертовність житиме вічно в наших серцях.

Дорогі солдати, прапорщики, офіцери! Приміть найщиріші слова привітання з нагоди Дня Збройних Сил України! Бажаємо Вам миру та злагоди, віри та сили, богатирського здоров’я, успіхів у повсякденному житті, нескінченної енергії, мужності та відваги у військовій службі в ім’я єдиної, суверенної та незалежної України.

Щиро віримо, що в Україні врешті запанує мир, а військові, котрі нині героїчно служать в ООС, повернуться з перемогою до рідних домівок.

                         Слава Україні! Героям Слава!

З повагою,

Роман Кульцман, перший заступник голови Ковельської районної державної адміністрації

Андрій Броїло, голова Ковельської районної ради

Переглядів 771