Версія для друку
Середа, 04 грудня 2019 11:59

Повідомлення про розроблення детального плану території та звіту про стратегічну екологічну оцінку

ПОВІДОМЛЕННЯ

про розроблення детального плану території та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Повна назву документа державного планування:

Детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування паливно-заправного пункту та майстерні для обcлуговування автомобілів ВКПП «Агропромтехцентр» за межами населеного пункту с. Тойкут в межах земель Тойкутської сільської ради Ковельського району Волинської області.

Інформація про замовника:

Ковельська районна державна адміністрація (Адреса: 45000, м. Ковель, вул. Незалежності, 73).

Вид та основні цілі документа державного планування:

Визначення параметрів забудови земельних ділянок, планувальна організація забудови та інженерного забезпечення території, визначення містобудівних умов та обмежень, зв’язок з іншими документами державного планування.

В ході здійснення СЕО мають бути оцінені ймовірні наслідки реалізації документа державного планування «Детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування паливно-заправного пункту та майстерні для обcлуговування автомобілів ВКПП «Агропромтехцентр» за межами населеного пункту с. Тойкут в межах земель Тойкутської сільської ради Ковельського району Волинської області», зокрема вплив на довкілля.                        

Інформація щодо запланованих інформаційних заходів:

З повним текстом заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки можна ознайомитися на офіційному сайті Ковельської районної державної адміністрації http://koveladm.gov.ua/.

Пропозиції та зауваження просимо надсилати у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім'я та по-батькові, місця проживання, особистого підпису; від юридичних осіб - із зазначенням їх найменування, місця знаходження, посади і особистого підпису керівника в Ковельську районну державну адміністрацію за адресою: Волинська область, м.Ковель, вул. Незалежності буд.73, (кабінет 511).

Подані пропозиції розглядаються у 30 денний термін з дня повідомлення про початок розроблення містобудівної документаціх. Пропозиції, надані після встановленого строку залишаються без розгляду.

Ковельська райдержадміністрація

Переглядів 791