Версія для друку
Четвер, 28 листопада 2019 14:54

З метою ефективного використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ району

Серед повноважень, делегованих районною радою районній державній адміністрації - діяльність щодо оперативного управління майном спільної власності територіальних громад сіл, селищ району. З метою ефективного використання такого майна при райдержадміністрації створена та постійно діє конкурсна комісія по визначенню переможця на право оренди майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ району.

27 листопада 2019 року під керівництвом заступника голови комісії, голови районної ради Андрія Броїла, за участі першого заступника голови райдержадміністрації Романа Кульцмана та представницького складу конкурсної комісії відбулось її чергове засідання. На порядку денного розгляд пропозицій щодо надання в оренду приміщень спільної власності територіальних громад сіл, селищ району.

Відтак, комісія розглянула клопотання відділу освіти райдержадміністрації щодо надання в оренду частини приміщень шкіл для розміщення дошкільних навчальних закладів з короткотривалим перебуванням дітей та Головного управління Держгеокадастур у Волинській області щодо надання в оренду приміщення робочого кабінету №27 (площею 14,4 кв.м.) за адресою м. Ковель, вул. Грушевського,14. Опрацювала звернення ГО «Антикорупційне об’єднання України» про надання в оренду гаража №9 (площа 23,1 кв.м.) за адресою м. Ковель, вул. Грушевського 14. та народного депутата України С.П.Івахіва щодо надання окремо технічно обладнаного службового приміщення для розташування в ньому постійного робочого місця помічника консультанта народного депутата та звернення Ковельської районної організації політичної партії ВО «Батьківщина» щодо надання в оренду гаражного приміщення (площею 20 кв.м) за адресою м. Ковель, вул. Грушевського 14.

З усіх питань порядку денного засідання комісія ухвалила відповідні рішення, котрі запротокольовані та будуть доведені до виконання.

Відділ з питань внутрішньої та інформаційної

політики апарату райдержадміністрації

Переглядів 815

Галерея зображень