Версія для друку
Понеділок, 25 листопада 2019 11:40

На Ковельщині відбудуться заходи до Дня Збройних Сил України

6 грудня в Україні відзначається День Збройних Сил України, 5 грудня- Всесвітній День волонтера – свята, що натепер є неподільними. Тож аби обговорити пропозиції та визначитись із заходами, що відбуватимуться на районному рівні сьогодні, 25 листопада 2019 року, під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Романа Кульцмана за участі  заступника голови районної ради Олександра Пасенковського, представників профільних структурних підрозділів райдержадміністрації, військових формувань району та Поворської ОТГ відбулось засідання організаційного комітету.

Відтак, учасники зібрання мали нагоду висловили свої пропозиції, думки та бачення щодо програми та формату проведення районного урочистого заходу, зрештою, усі вони були враховані. Роман Ярославович зосередив увагу присутніх на важливості запланованих заходів та необхідності відповідального підходу до виконання покладених обов’язків на причетних до організаційної роботи відділів та служб, аби вшанування людей військових професій та волонтерів відбулися на належному рівні. За рішенням організаційного комітету районний тематичний захід до Дня Збройних Сил України та Всесвітнього Дня волонтера відбудеться 06 грудня у військовій частині А-1547 с. Поворськ, година проведення урочистостей буде повідомлена додатково.

Цього ж дня представники влади району завітають у Ковельський об’єднаний міський військовий комісаріат аби висловити вдячності за сумлінне, високопрофесійне виконання військового обов’язку, мужність, вірність військовій присязі, вагомий особистий внесок у справу захисту незалежності і територіальної цілісності Української держави та вручення відзнак районного рівня.

З поміж іншого, в усіх закладах загальної освіти району відбудуться тематичні уроки, лінійки, засідання «круглого столу», виховні години, в закладах культури культурно-мистецькі та інформаційно-просвітницькі заходи відповідної тематики, а в центральній районній бібліотеці та бібліотеках – філіях району виставки книг та публікацій.

Відділ з питань внутрішньої та інформаційної

політики апарату райдержадміністрації

Переглядів 835