Версія для друку
П'ятниця, 15 листопада 2019 09:37

Шановні аграрії краю, ветерани галузі сільського господарства!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята! Завдяки Вашій господарській дбайливості, знанням і наполегливості село живе, розвивається сільське господарство, яке є визначною складовою розвитку держави, запорукою її процвітання.

Для хліборобів кожен рік має свої особливості, без врахування яких домогтися належної врожайності вкрай важко. Ось і цього року хлібороби Ковельщини довели, що ніякі примхи природи не зашкодять дбати про землю. Гарний урожай зібрано своєчасно завдяки сумлінній праці комбайнерів, механізаторів, водіїв, всіх, хто, працюючи від зорі до зорі, повною мірою усвідомлює своє головне призначення – бути господарем на своїй землі.

Шановні аграрії району! Низький уклін всім вам за хліб, який є символом достатку і благополуччя народу та країни в цілому, за самовіддану працю, вірність обраній справі і вміння щиро любити рідну землю.

Зичимо всім Вам, Вашим родинам здоров'я, щастя і благополуччя. Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай обходять стороною природні стихії, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання.

З повагою

Роман Кульцман, перший заступник

голови районної Ковельської державної адміністрації,

Андрій Броїло, голова Ковельської районної ради.

Переглядів 772