Версія для друку
Понеділок, 11 листопада 2019 12:47

Відбувся виїзний прийом громадян…

Сьогодні, 11 листопада 2019 року, відбувся виїзний прийом громадян першим заступником голови районної державної адміністрації Романом Кульцманом на базі Любитівської сільської ради.

Традиційно, керівник виконавчої влади Ковельщини поспілкувався із Любитівським сільським головою Віктором Павловим, працівниками сільської ради щодо актуальних питань із життєдіяльності тутешньої громади. Багато важливих питань порушив і місцевий житель, який цього дня завітав на прийом. Тутешній активіст турбувався про необхідність будівництва у Любитові дитячого садка, ремонт дорожнього покриття, встановлення вказівників населених пунктів та вулиць, рух маршрутного таксі, залізничного транспорту тощо. Щодо більшості порушених питань, Роман Ярославович надав громадянинові роз’яснення на місці, вирішення окремих у компетенції місцевої влади, тож відповіді надав Віктор Павлов.

Роман Кульцман, своєю чергою, наголосив, що багато років на обласному, районному та місцевому рівнях ведеться робота щодо залучення фінансування з державного бюджету на реалізацію проекту будівництва у Любитові дитячого садочка, і він цілком усвідомлює величину потреби закладу дошкільної освіти для місцевого населення. Відтак і надалі робитимуть усе необхідне для залучення коштів, однак остаточне рішення про їх виділення приймають на центральному рівні.

Відділ з питань внутрішньої та інформаційної

політики апарату райдержадміністрації

Переглядів 819