Версія для друку
П'ятниця, 08 листопада 2019 12:50

Засідання комісії з питань компенсації з державного бюджету витрат, здійснених на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства

7 листопада заступник голови райдержадміністрації Аркадій Степанюк провів засідання комісії з питань компенсації з державного бюджету витрат, здійснених на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства. В засіданні взяв участь голова районної ради Андрій Броїло.

Секретар комісії, головний спеціаліст відділу агропромислового розвитку управління регіонального розвитку райдержадміністрації Олена Лозовицька повідомила, що відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для розвитку виноградарства, садівництва і хмелярства, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 15 липня 2005 року №587 (зі змінами), на розгляд комісії надійшла заява на компенсацію від СТзОВ імені Лесі Українки, яка включена до переліку претендентів на державну підтримку за бюджетною програмою 2801350 «Державна підтримка розвитку хмелярства, закладення молодих садів, виноградників та ягідників і нагляд за ними» у 2019 році. Відтак, напередодні, 6 листопада 2019 року, відбулось виїзне обстеження насаджень суниці садової та малини у СТзОВ імені Лесі Українки з подальшим розглядом заяви від господарства на комісії.

 Члени комісії вирішили затвердити зведену відомість про фактичні витрати та попередні обсяги компенсації, висновок за результатами проведення виїзної перевірки та аналізу отриманих документів, акт про фактичний обсяг виконаних робіт.   Управлінню регіонального розвитку райдержадміністрації забезпечити подання до Міністерства аграрної політики та продовольства України зведеної відомості про фактичні витрати та попередні обсяги компенсації, висновку за результатами проведення виїзної перевірки та аналізу отриманих документів, акта про фактичний обсяг виконаних робіт та витрат в термін до 01.12.2019 року.

Відділ з питань внутрішньої та інформаційної

політики апарату райдержадміністрації

Переглядів 899

Галерея зображень