Версія для друку
Середа, 06 листопада 2019 16:59

Відбулося засідання організаційного комітету

День Гідності та Свободи – свято, що встановлене «з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об'єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року — лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору…» згідно з указом Президента України  № 872/2014 «Про День Гідності та Свободи» від 13 листопада 2014 року. Відтак щорічно, 21 листопада, ми відзначаємо цей день як символ волелюбності нашого народу і сповідування демократичних цінностей, віддаємо шану учасникам згаданих подій.

Тож сьогодні, 05 листопада 2019 року, відбулося засідання організаційного комітету з метою відзначення в районі на належному рівні Дня Гідності та свободи. Керівник апарату райдержадміністрації Степан Топольський довів до відома пункти розпорядження голови райдержадміністрації «Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’ яті Героїв Небесної Сотні на період до 2020 року», а опісля учасниками засідання було озвучено низку пропозицій щодо можливих місця і часу проведення тематичного заходу, його сценарію та змісту тощо.

Також керівники району поставили ряд першочергових завдань кожному з учасників наради, які відповідають за проведення в районі заходів з відзначення Дня Гідності і Свободи. Окрім того, було наголошено на інформуванні сільських та селищних голів з метою проведення відповідних заходів на місцевому рівні.

Відділ з питань внутрішньої та інформаційної

політики апарату райдержадміністрації

Переглядів 803

Галерея зображень