Версія для друку
П'ятниця, 01 листопада 2019 15:18

Вітання до Дня працівника соціальної сфери України

Шановні працівники сфери соціального захисту Ковельщини!

Прийміть щиросердні вітання з нагоди професійного свята! Ви вибрали професію за покликом серця – допомагати людям, адже саме через Ваші чуйні серця щоденно проходять турботи, проблеми і болі людей, що потребують опіки і підтримки з боку держави. Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, Ви робите вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства. Ця справа нелегка, але благородна, і однією із нагород є заслужена вдячність громадян.

Щиро дякуємо за сумлінну працю усім працівникам структурних підрозділів райдержадміністрації, що відносяться до сфери соціального захисту – управління соціального захисту населення, служби у справах дітей, територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), а також, відповідних територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади – Ковельського відділу обслуговування громадян ГУ Пенсійного фонду України в області, Ковельського міськрайонного центру зайнятості, Ковельського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в області, профільних структурних підрозділів ОТГ.

Зичимо Вам міцного здоров’я, людського щастя, родинного благополуччя і достатку, злагоди, наснаги та терпіння у виконанні відповідального професійного обов’язку.

З повагою, Роман Кульцман, перший заступник

голови районної державної адміністрації,

Андрій Броїло, голова районної ради.

Переглядів 802