Версія для друку
Понеділок, 28 жовтня 2019 15:13

Звернення з нагоди 75-ої річниці вигнання нацистських окупантів з території України

Шановні земляки!

Цьогоріч 28 жовтня наша держава відзначає 75-у річницю вигнання нацистських окупантів з території України. Цього дня вшановують пам'ять всіх українців, які віддали життя, звільняючи нашу землю у лавах радянської армії або Української Повстанської Армії. Злочини проти людяності, скоєні гітлерівцями у роки Другої світової війни, дали зрозуміти: жодна ідеологія не може виправдати ці жорстокі дії і таким режимам не місце ні на території України, ні в цілому світі.

У контексті нинішніх подій на Сході України, окупації Автономної Республіки Крим Російською Федерацією, немає сумнівів: настане час і новітні окупанти покинуть нашу землю, бо рано чи пізно імперії падають, як і свого часу був зруйнований СРСР – іще один символ тоталітаризму та загарбництва.

Але Ви – шановні ветерани Другої світової війни – із гарячим серцем боролися з гітлерівським ворогом, і саме завдяки Вам та Вашим побратимам, які, на жаль, полягли на полі бою, або які відійшли у Вічність у мирний час, велике всесвітнє зло – нацизм – було подолано. Шана Вам, подяка та низькій уклін! Вічна пам'ять померлим!

Слава Україні та її Героям!

З повагою, Роман Кульцман, перший заступник

голови районної державної адміністрації,

Андрій Броїло, голова районної ради.

Переглядів 784