Версія для друку
Вівторок, 08 жовтня 2019 15:56

Відбулися засідання комісій…

Відбулися засідання комісій…

8 жовтня відбулося засідання комісії з питань надання та використання коштів районного бюджету на часткове відшкодування витрат за придбання основних засобів виробництва в тому числі ВРХ для власників ОСГ.

Члени комісії розглянули заяву власника, щодо часткового відшкодування витрат за придбання основних засобів виробництва в тому числі ВРХ. Начальник управління регіонального розвитку районної державної адміністрації Лариса Білинська проінформувала про надання коштів районного бюджету на часткове відшкодування витрат за придбання основних засобів виробництва, в тому числі ВРХ для власників ОСГ.

Також відбулося засідання комісії з надання та використання коштів субвенцій з обласного бюджету місцевим бюджетам на виконання заходів Комплексної програми розвитку агропромислового комплексу Волинської області на 2016-2020 роки. Була розглянута заява та документи поданих власником ОСГ, які утримують три і більше корів.

Розглянуті документи поданих власниками ОСГ, для отримання бюджетних коштів, за утримання телиць та нетелів в особистих селянських господарствах, які народилися в результаті штучного осіменіння, вирощені і утримуються в цьому господарстві до 2- річного віку.

Відділ з питань внутрішньої та інформаційної

політики апарату райдержадміністрації

Переглядів 904

Галерея зображень