Версія для друку
Понеділок, 30 вересня 2019 15:44

Відбувся виїзний прийом громадян у селі Дубове

Виїзні прийоми громадян керівництвом районної виконавчої влади - це форма роботи влади із населенням, що донині має місце не лише в населених пунктах району, але й у селах і селищах об’єднаних територіальних громад. Тож сьогодні, 30 вересня 2019 року, як було анонсовано заздалегідь, відбувся виїзний прийом громадян першим заступником голови районної державної адміністрації Романом Кульцманом на базі Дубівської сільської ради об’єднаної територіальної громади.

На прийом до Романа Ярославовича завітала місцева жителька, котра розповіла про проблемні моменти, які виникли у зв’язку із оформленням субсидії. Роман Кульцман, проконсультувавшись у телефонному режимі із начальником управління соціального захисту населення райдержадміністрації Оленою Давидович, надав жінці роз’яснення, окреслив можливі шляхи вирішення проблемного питання.

Окрім того, у рамках прийому, Роман Кульцман, а також заступник голови райдержадміністрації Аркадій Степанюк поспілкувалися із керівництвом органу місцевого самоврядування щодо звернення громадян, яке нещодавно надійшло на районну державну адміністрацію, і вирішення якого вимагає спільної участі виконавчої влади району і Дубівської сільської ради, тож закликали до конструктивної співпраці і до реакції на відповідне звернення мешканців на місцевому рівні.

Відділ з питань внутрішньої та інформаційної

політики апарату райдержадміністрації

Переглядів 936

Галерея зображень