Версія для друку
Понеділок, 30 вересня 2019 08:42

Усиновлення – це любов назавжди

30 вересня, у день святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, ми щороку відзначаємо День усиновлення. І це дуже символічно, оскільки сім’ї, приймаючи дитину, дарують їй родину, а разом з нею любов, віру та надію на щасливе життя. Це свято життєвої мудрості і щирості, розуміння, великої душі та великого терпіння.

Ковельська районна державна  адміністрація вітає з Днем усиновлення всіх, хто причетний до цього свята – усиновлювачів, прийомних батьків, батьків-вихователів, працівників служби у справах дітей, але найбільше – тих донечок і синів, які знайшли своїх батьків в усиновленні. Вітаємо усіх, хто вчора, а, може, рік чи два, чи багато-багато років тому усиновили дитину. Але це завжди буде свято люблячої та міцної сім’ї. Велика вдячність всім, не байдужим до дитячої долі.

На території Ковельського району проживає 7 прийомних сімей та 1 дитячий будинок сімейного типу, в яких на спільному виховані та проживанні виховується 22 дитини-сироти та дітей, позбавлених батьківського піклування.

День усиновлення в Україні є ще одним важелем захисту прав дітей, які позбавлені батьківської опіки. Дітям, які втратили родину, може допомогти кожен, хто небайдужий: одні – усиновлять, інші – допоможуть дитині знайти батьків, треті нададуть фахову консультацію тим, хто виявив бажання усиновити. Якщо Ви маєте бажання в серці – подарувати нову сім’ю дитині або підлітку, що втратили своїх рідних, якщо у Вас виникнуть запитання Ви можете звернутися до служби у справах дітей Ковельської райдержадміністрації та відділу соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді центру надання соціальних послуг Ковельської райдержадміністрації за адресою: м. Ковель, вул. Незалежності, 73, каб. 506, 515, тел. 5-15-70, 5-16-40.

Відділ соціальних служб для сім’ї,

дітей та молоді райдержадміністрації

Переглядів 951