Версія для друку
Вівторок, 17 вересня 2019 16:05

Робоча зустріч

У рамках реалізації будівельного компоненту Субпроекту Світового банку та Міністерства охорони здоров'я України «Вдосконалення медичної допомоги хворим із хворобами системи кровообігу у Волинській області» на Ковельщині відбуваються будівництво нових та реконструкція приміщень під амбулаторії загальної практики-сімейної медицини. Зокрема, здійснюють реконструкцію приміщень котелень під Зеленську амбулаторію загальної практики сімейної медицини в селі Зелена.

Сьогодні, 17 вересня 2019 року, заступник голови районної державної адміністрації Аркадій Степанюк, голова районної ради Андрій Броїло взяли участь у робочій зустрічі на місці здійснення будівельних робіт, яка відбулася за участі Зеленського сільського голови Оксани Паливоди, представників управління капітального будівництва облдержадміністрації, проектантів та підрядників - ПП «Ковелькомунпроект» та ТОВ «Вінницька будівельна компанія».

Посадовці проінспектували стан виконання робіт і обговорили, зокрема, питання підведення комунікацій. Було наголошено на терміні здійснення відповідних робіт у рамках визначеного фінансування.

Відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації

Переглядів 949