Версія для друку
Вівторок, 17 вересня 2019 11:30

Вітання з нагоди Дня рятівника

Шановні рятівники, працівники пожежної охорони Ковельщини! Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята - Дня рятівника.

Це свято об’єднує представників мужніх професій – пожежників, працівників аварійно-рятувальних формувань і служб - людей сильних духом, котрі з честю забезпечують надійний захист життя людей від вогню та стихії. Цілодобово підтримують постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом і завжди готові якнайшвидше допомогти в біді.

З дня в день на сторожі безпеки мешканців району стоять працівники Ковельського міськрайонного відділу управління ДСНС України в області, які неодноразово демонстрували професійність та сміливість при виконанні обов’язку, а, окрім того, цілеспрямовано і безперервно працюють з населенням з метою профілактики надзвичайних ситуацій.

Ви – справжні герої. Спасибі за вірність обов’язку та здатність до самопожертви. Переконані, що ви й надалі збагачуватимете кращі традиції своєї професії, віддано і сумлінно служитимете обраній справі. Зичимо вам щастя, здоров’я, добра і якомога менше тривожних викликів. Нехай мир і злагода панують у ваших родинах!

З повагою,

Роман Кульцман, перший заступник голови районної державної адміністрації,

Андрій Броїло, голова районної ради.

Переглядів 1015